Глобалният визуален лидер YI Technology се разширява в Европа

     YI Technology, водещ международен доставчик на усъвършенствани интелигентни технологии за изображения, навлезе на Европейския пазар с пълното си портфолио от камери за действие, домашни камери и камери за таблото.
     След успешното стартиране на американския пазар YI Technology продължи своята експанзия в Европа.Продуктите са насочени към нарастващото търсене на достъпни иновации на европейския пазар на фотоапарати – не само от професионални режисьори, но и от туристи, които искат да получат възможно най-ясни движещи се образи. 
     Основана през 2013 г. в Китай, YI Technology е бързоразвиваща се компания и е добре позната в международен план чрез първия си партньор, мобилния лидер Xiaomi. YI Technology вече е успешно създадена в Китай, Азия и Източна-Южна Азия и агресивно стимулира международната си експанзия в САЩ, Европа, Русия и Близкия изток
     Иновативните и многофункционални ключови продукти на YI Technology: Action Camera, Home Camera и Dash Camera, позволяват на потребителите да заснемат живота си с пълни HD видеоклипове и снимки. iOS и приложенията за Android позволяват на потребителите да контролират камерите и да споделят опита си чрез своите мобилни устройства. Фотоапаратите YI са мощни и леки и са оборудвани с водещите световни процесори за обработка на изображения.

Featured Items