Hikvision FaceRecognition Terminal

Hikvision стартира редица новаторски терминали за разпознаване на лица

Предлагат се три модела за разпознаване на лица,проектирани за множество приложения:

  1. Стенен терминал за разпознаване на лица – DS-K1T604MF & DS-K1T606MF
  2. Tерминал за разпознаване на лица за стенен монтаж или основа – DS-K1T605MF
  3. Терминал за разпознаване на лица с въртящ се достъп – DS-K5603-Z

И трите модела са лесни за инсталиране и използване.

  • Стенните  терминали са подходящи за бърз достъп на входа.
  • Терминалът, монтиран към основата и стената, може да бъде монтиран на удобни вертикални повърхности или на предната част на бюрото.
  • Терминалът с въртящ се достъп  може да бъде завъртян хоризонтално при инсталиране за заснемане на изображения на лица в най-ефективния ъгъл.

Hikvision има вградени алгоритми за дълбоко обучение в своите терминали за разпознаване на лица, осигурявайки по-малко закъснения при предаването,в резултат на което, терминалите имат висок процент на успех – честотата на улавяне на лица може да достигне 99% точност при по-малко от 0,5 сек.
По време на пиковите часове с терминалите с въртящ се достъп, могат да реагират за по-малко от половин секунда и да достигнат до 40 души в минута.

Устройствата за разпознаване на лица на Hikvision са прилижими в разнообразни среди и могат да бъдат високо персонализирани. Разполагат се с множество режими за удостоверяване: лицеви изображения, плъзгайки лична карта и сравняване на изображения, персонализирани режими и др. Приложенията варират от търговски обекти,недвижими имоти, държавни агенции, малки и големи предприятия.

Featured Items