Бош лого

Bosch пуска безплатен VMS Viewer за малкия и среден бизнес

      Тази безплатна версия на Bosch дава възможност на собствениците на малки фирми да гледат множество видеозаписи в реално време от техните компютърни екрани,като също така позволява преглеждане и търсене на вече записаните видеозаписи.Софтуерът е лесен за инсталиране и използване и може да бъде изтеглен безплатно от уеб сайта на Bosch.

     Благодарение на функцията за търсене на софтуера дори в огромна база данни за запис може да се сканира за конкретно събитие за секунди. Правилата за търсене са лесно дефинируеми, и могат да се променят дори след събитие. Базата данни с видеоклипове може бързо да бъде сканирана за всяка подозрителна дейност, възникнала в рамките на даден периметър. VMS Viewer ще достави  видеозаписа, показващ  събитие на работния плот на потребителя за секунди, така че няма нужда да се гледат часове на записи, опитвайки се да се открие точния момент.

     VMS Viewer е добро решение за базирани на Windows операционни системи.Свободната версия поддържа до 16 видеокамери и пет устройства за запис, в до 16 различни локации.
Featured Items