ecurity-expo-2018

СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018 Meждународно изложение за сигурност и охрана

25-та Юбилейна международна специализирана изложба ще се състои от 7 до 10 март 2018 г. в Интер Експо Център – София.
Организатори са партниращите си Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.
Изложбата ще протече под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

SECURITY EXPO 2018 е международно специализирано изложение за системи за сигурност и комуниации,пожароизвестителна и пожарогасителна техника, контрол и наблюдение на обекти,цялостни сградни решения и интелигентни сгради, физическа охрана, транспорт на пари и ценности, управление на сигурността, трафик контрол, ИТ сигурност и управление на данни, аварийна безопасност и транспортни средства.

На нея ще вземат участие големи и малки – международни и местни изложители, които ще покажат най-новите технологии и иновации в бранша.
SECURITY EXPO 2018 дава възможност представителите на сектора да се съберат под един покрив, обхващайки всички аспекти в секторите „Сигурност“ и „Безопасност“.

Фирмите в охранителния сектор могат да проследят настоящите тенденции, да намерят правилните бизнес партньори,и да се запознаят с последните технически нововъведения в сферата на биометричните и антитерористичните средства,контролът за достъп, алармените системи, бронираната техника.
Фирмите от сектор „Видеонаблюдение“ ще се запознаят със системи, предлагащи висока резолюция, инфрачервени и мини камери, видеорекордери и други.

Featured Items