Камера за видеонаблюдение

AUTODOME IP – интелигентно движещите се камери на Bosch

     Основните критерии за видеокамерите са броят на пикселите и кадрите в секунда, но IP камерите на Bosch AUTODOME с вградената функция Essential Video Analytics и функцията PTZ променят начина, по който се гледа видеозаписа.
     От събирането на данни средно само около 10% се изполлзват. Bosch вярва, че 100% от данните трябва да се използват, поради което новите камери AUTODOME IP сега разполагат с вградени видео анализи като стандарт.Допълнителните метаданни помагат на клиентите да подобрят информацията за тяхната сигурност с техните собствени правила. Последните камери на Bosch AUTODOME IP дават възможност да се настроят специфични правила за аларма, за да се отговори на конкретни изисквания,като дори могат да бъдат конфигурирани да разпознават промените в скоростта и формата на тялото.
Всички IP камери на AUTODOME IP осигуряват динамично намаляване на шума и интелигентно предаване, които в комбинация с H.265 видео компресия могат да намалят скоростта на предаване с до 80%, което прави запазването на данни по-управляемо, като в същото време намалява разходите за мрежово напрежение и съхранение.
   AUTODOME IP 4000i – интелигентност вътре
Перфектна комбинация от стил и технология,за вътрешни инсталации, които изискват висококачествено изображение в компактен и естетичен корпус на купола
Специално разработена за употреба в закрити помещения, AUTODOME IP 4000i е много дискретна и безпроблемно се вмества във всеки декор на интериора. Идва с пълен контрол на наклона, плюс 12x оптично увеличение с разделителна способност 1080p на до 88 метра, всички с впечатляващи 60 кадъра в секунда.
   AUTODOME IP 5000i – нищо не остава скрито
За по-големи зони за наблюдение, вътрешни или външни,30x оптично увеличение, което ясно идентифицира хора, разделителна способност 1080p и видео кадри от 60 кадъра в секунда,при което бързо движещи се обекти могат да бъдат идентифицирани до 190м – дори при лоши светлинни условия.
   AUTODOME IP 5000i IR – външна HD PTZ камера с вградено инфрачервено осветление
Освен същото отлично представяне като 5000i през деня,има вграден инфрачервен лъч, който гарантира оптимално осветяване, независимо от нивото на увеличение.Идеална за по-големи площи, тъй като може да идентифицира предмети до 150м.
Featured Items