Камера за видеонаблюдение

Топ 5 – китайски камери за видео наблюдение за 2017 година

       Според доклада за най-добрите тенденции в областта на видео наблюдението през 2017г.  пазарния дял на 3-те най-големи китайски марки за видеонаблюдение: Hikvision Digital  Technology, Dahua Technology и Uniview Technologies възлиза на  29% .
Въпреки че търсенето на камери за наблюдение ще продължи да расте, което се дължи    на  нарастващата информираност на хората за защитата на сигурността, както и   глобалните заплахи, ценовата конкуренция все още е силна.

       1. Hikvision DS-2CD6626DS-IZ(H)S 2 MP-Антикорозионна куполна камера

Камерата от Darkfighter серия  с 2 MP антикорозионен купол е снабдена с 1/1.8-инчов CMOS сензор за прогресивно сканиране до 1920 x 1080 при 60 кадъра в секунда за HD изображения в реално време. Проектирана е с антикорозионни материали от неръждаема стомана, за да се избегне корозията с киселинни и неутрални солени спрейове, както и водоустойчивост за външна среда.

        2. JEC Electronics J-VP-5107-LRB  IР PTZ камера за автомобили

Камера за автомобили JEC Electronics е направена от алуминиева сплав и каучук с висока интензивност за противодействие.Оборудвана с пружинна и каучукова система, камерата е подходяща за мобилни среди,и проектирана да издържа на всякакви метеорологични условия.
        3. Dahua HAC-HFW2401E HDCVI WDR IR bullet камера

Камера съчетаваща 4 MP видео в реално време и използване на съществуващата коаксиална инфраструктура.Представя висококачествено изображение с ясни детайли и поддържа 120dB true WDR за приложения със сложен динамичен обхват.Предлага се в различни моторизирани / фиксирани обективи с двоен изход. По-високата разделителна способност и цялостните характеристики правят 4MP HDCVI камерата идеален избор за средния и голям

        4. Scene Electronics S-SD300 WDR камера

Камера с 20x optical zoom, 2 MP day/night инфрачервено лъчение, предназначено за видеонаблюдение на открито. Оборудвана с 2МР HD сензор, тя позволява разделителна способност от 1920×1080 при  30 кадъра в секунда+ 3DNR.
        5. I-VISION IV-NT8922B 1.3 MP  IR bullet IP камера

Камерата е снабдена с CMOS сензор с ултра-ниска осветеност на Sony и видео компресия H.264 за нискочестотно и висококачествено качество на картината.Поддържа различни мобилни прегледи-Apple, Windows, Blackberry, Symbian и Android. Другите функции включват поддръжка за двоен стрийминг, свързване към HVR и NVR.

Featured Items